Köp eller hyr en ledig kommersiell fastighet eller lokal

Utmaningen av dagens ekonomi: Du är en entreprenör, en affärsman eller kvinna som har lyckats överleva den nuvarande ekonomins tsunami. Du är nu redo att ta din verksamhet till nästa nivå, eller kanske du behöver omstrukturera för att spara pengar på dina utgifter. Hur som helst frågar du dig själv, “Var börjar jag?”

Anledningar att hyra eller köpa

När du har genomfört din affärsplan och marknadsföringsstrategi kommer du att behöva säkra den bästa platsen du kan för ditt företag. Den platsen kan vara ett större utrymme för att rymma tillväxt, ett mindre utrymme för att konsolidera några av dina operationer, eller du kanske bara vill flytta till en webbplats som är mer attraktiv för dina behov. Att ha en kvalificerad kommersiell fastighetsmäklare är avgörande för att hjälpa dig att sortera igenom den kommersiella fastighetsmarknaden för att hitta den platsen som kan vara perfekt för dig. Du kan börja med att gå till Google och söka efter lediga lokaler Malmö och bläddra bland resultatet. Eftersom ekonomin för närvarande befinner sig i en störningsläge har den fattiga bostadsmarknaden och kommersiella fastighetsmarknaden skapat möjligheter att snagga snabba erbjudanden på premiumfastigheter och byggnader för försäljning eller leasing. Många hyresvärdar är villiga att göra affärer för att få sina utrymmen fyllda till en nackdel för att kompensera sina utgifter. En kommersiell fastighetsmäklare kan hjälpa dig att hitta dessa egenskaper och förhandla bra erbjudanden utan kostnad för dig (Säljaren / hyresvärden betalar sin provision). Tänk på din agent en källa till information om spridningen mellan att fråga och få priser, medgivanden, incitament, villkor mm på den nuvarande marknaden.

Hur en agent kan hjälpa dig

En kommersiell mäklare eller kommersiell fastighetsförsäljare kommer att hjälpa den potentiella köparen eller leasetagaren att förhandla om ideala försäljningsvillkor eller leasingavtal. När du försöker köpa eller hyra ut på egen hand, kan du bli offer för fastighetsbedrägerier, dåligt genomförda erbjudanden, eller bara inte få bästa möjliga möjlighet, helt enkelt för att du inte visste vilka frågor du vill fråga. Köpa eller hyra kommersiell egendom kan vara en extremt riskabel verksamhet om du inte är en kommersiell fastighetsexpert och är snabb på den nuvarande marknaden i det aktuella området. Sanningen är att de flesta hyresgäster eller köpare inte är erfarna på fastighetsmarknaden och verkligen ingår leasingavtal med liten förberedelse, inte inser de många olika typerna av leasingavtal och alla extra kostnader som är inblandade i uthyrning eller köp av fastigheter.

De flesta affärsägarna har möjlighet att lokalisera och förhandla kommersiell försäljning och leasing en gång vart femte år i bästa fall. CRE-experter gör det dagligen. Detta är lätt den främsta orsaken till att ha behov av tjänster av en utbildad professionell. Du är en expert i din verksamhet; en kommersiell fastighetsmäklare är en expert på att hitta dig den bästa platsen och förhandla om bästa pris och villkor. Kommersiella fastighetsmäklare måste på ett fortlöpande sätt få en bra förståelse för den lokala kommersiella marknaden för att kunna vara aktiv i sin verksamhet och stänga transaktioner. Det är bra att fråga om erfarenhet och rekord av en potentiell kommersiell fastighetsförening.

Hyresavtal / Avtalsförhandlingar

Antag att du letar efter kommersiell egendom att hyra eller köpa, du behöver absolut konsulter. För lag, konsulterar du din advokat; När det gäller beskattning, konsulterar du din revisor. Vem ska du konsultera för köp eller hyra av kommersiell egendom? – En kommersiell R / E-expert. En bra samarbetspartner skulle samordna alla nödvändiga konsulter (inkl. Advokat, revisor, etc.) som behövs för att ge dig det bästa under omständigheterna. Denna tjänst ger en utsikthet med den komfort som de gör inte bara ett välgrundat beslut utan en genomtänkt plan som har beräknats och är “slated” för att bli en framgång.

En agents geografi

Många företag har ett brett utbud av tjänster (statligt, nationellt och internationellt); dock gör en enskild associerad inte. Ett företag i Malmö, som specialiserat sig på kommersiella fastigheter i området, bör avvisa din begäran att undersöka fastigheter i området. Kommersiell fastighet är lokal och kan inte helt förstås online eller via telefon eller till och med på rapporter. En intelligent mäklare skulle hänvisa dig som kund till en lokal medarbetare i det område du söker och kan eventuellt få en remissavgift för att göra sådant. Det är bra att vara trött på medarbetare som vill vara allting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *